Mαρτυρία του Βλάχου Χρήστου Μπρούφα
Γεύση Ελληνική, Εύη Βουτσινά, Πρώτος τόμος, Εκδόσεις καστανιώτη, σελίδα 52
Η γιαγιά Ελένη Μπρούφα Γιαννούλη, γεννημένη το 1903 στο Σέλι του βερμίου, έδινε στα παιδιά της το πρωί, πριν φάνε οτιδήποτε άλλο, μια μπουκιά ψωμί βουτηγμένη στο κόκκινο κρασί, ¨για να ανοίξει το λαρύγγι τους¨, όπως έλεγε.
Γεύση Ελληνική, Εύη Βουτσινά, Πρώτος τόμος, Εκδόσεις καστανιώτη, σελίδα 52
Η γιαγιά Ελένη Μπρούφα Γιαννούλη, γεννημένη το 1903 στο Σέλι του βερμίου, έδινε στα παιδιά της το πρωί, πριν φάνε οτιδήποτε άλλο, μια μπουκιά ψωμί βουτηγμένη στο κόκκινο κρασί, ¨για να ανοίξει το λαρύγγι τους¨, όπως έλεγε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου